Hert Bier Webshop | Verzendkosten binnen NL € 6,95 | Minimale orderwaarde €15,00 | Vragen? Neem contact op met [email protected]
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Privacy Policy

WE INFORMEREN JE GRAAG HOE HERT BIER LIVE MET JOUW PRIVACY OMGAAT
We houden ons aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens bij ons veilig zijn en dat we die fatsoenlijk gebruiken. In de privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we op onze website verzamelen en hoe we deze gebruiken.

STATISTIEKEN VIA GOOGLE ANALYTICS
Via onze website worden cookies geplaatst door het Amerikaanse bedrijf Google. Wij gebruiken via hun Google Tag Manager tool hun Analytics-dienst om bezoekersgedrag bij te houden en rapportages te krijgen over het website gebruik. Zo kunnen wij onze website en diensten verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Wij hebben Google contractueel verboden de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en jouw IP adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt door Google overgebracht naar Google servers in de Verenigde Staten en voor onbepaalde tijd bewaard. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Je kunt een Google browserextentie installeren om te voorkomen dat je bij onze en andere websites met haar Analytics dienst wordt gevolgd.

NIEUWSBRIEF
Via onze website kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij sturen hooguit enkele keren per jaar een nieuwsbrief met informatie over onze bieren en ons bedrijf. Hiervoor vragen we je e-mailadres en vooraf toestemming om je aan de lijst van abonnees toe te voegen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

CONTACTFORMULIER
Met de contactformulieren op onze website kan je vragen stellen of aanvragen doen. Hierbij vragen we uiteraard je naam, e-mailadres en telefoonnummer om contact met je te kunnen opnemen. Het contactformulier wordt afgeleverd op onze e-mailadressen (Office 365). We bewaren deze gegevens totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

YOUTUBE
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “YouTube-dienst. Wij gebruiken deze dienst om je video’s te tonen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie wordt overgebracht naar en door Google voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING
Wanneer onze website wijzigt, dienen we mogelijk ook onze privacyverklaring aan te passen.



INZAGE EN WIJZIGING VAN JE GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, neem dan contact met ons op: [email protected] of [email protected]

JE HEBT DE VOLGENDE RECHTEN:
Uitleg over welke persoonsgegevens we van je hebben en hoe we deze gebruiken. Het laten corrigeren van de persoonsgegevens die we van je hebben. Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens die we van je hebben. Het intrekken van toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken. Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van jouw persoonsgegevens.

Let op dat je duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, vragen we je een bericht te sturen naar [email protected]. Mochten wij je alsnog niet goed helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je hoe je een klacht kunt indienen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »